Bidule no GUI

Post your bug reports/problems here

Moderators: davidv, seb@plogue

todd_r
Posts: 2
Joined: Fri Jun 02, 2017 11:48 am

Bidule no GUI

Postby todd_r » Fri Jun 02, 2017 12:01 pm

Hello, I was going to try out Bidule, but I dont get a GUI in Reaper or Renoise, on Win 8.

I tried the two graphics tests, the penguin and the particles and they both worked ok, Intel HD 4400 graphics, drivers up to date. Any ideas?

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9593
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: Bidule no GUI

Postby seb@plogue » Sun Jun 04, 2017 7:46 am

The VST version has no demo mode, it will refuse to open/initialize completely if no licenses are found, that means that no UI is shown.

todd_r
Posts: 2
Joined: Fri Jun 02, 2017 11:48 am

Re: Bidule no GUI

Postby todd_r » Sun Jun 04, 2017 8:13 am

Ah right, Hmm, weird. So there's a trial whenever a new version is releases, any idea when that might be?

CinningBao
Posts: 573
Joined: Thu May 06, 2004 9:13 am
Location: Capital City - UK
Contact:

Re: Bidule no GUI

Postby CinningBao » Thu Jun 08, 2017 8:23 am

I think the way it works is you can demo the latest version without limitation (except time?) the Bidule stand-alone application, but you will need the license to test/use the plugin version.

The stand-alone demo should be enough for you to determine if Bidule is suitable for your environment. Once you know, buy the license and enjoy the plugin version!


Return to “Bidule Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests