Sometimes AU display name is missing in Palette and Canvas

Post your bug reports/problems here

Moderators: davidv, seb@plogue

boonier
Posts: 984
Joined: Wed Sep 14, 2005 6:34 am
Location: Brighton, UK

Sometimes AU display name is missing in Palette and Canvas

Postby boonier » Tue Oct 31, 2017 5:13 am

I've noticed this on the Memorymoon ME80 plugin just now, and Argotlunar effect.

Doesn't seem to be the case for the VST

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9592
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: Sometimes AU display name is missing in Palette and Canvas

Postby seb@plogue » Mon Dec 04, 2017 11:28 am

Main cause for not appearing at all would be that it don't pass Bidule's AU scanning, could be coming either from an architecture mismatch (eg plugin is 32bit Intel only and Bidule is running as 64bit Intel, etc...) or an actual major error while scanning (this would go into the bidule_???.log file and make the plugin identifier go into the blacklist file to prevent further scanning for the same build of that plugin).


Return to “Bidule Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest