9733 on osx won't load some sdk plugins

Discussion about the Bidule SDK, post your questions, feature request and plugins here.

Moderators: davidv, seb@plogue

dts350z
Posts: 1521
Joined: Thu Jan 15, 2009 1:18 pm

9733 on osx won't load some sdk plugins

Postby dts350z » Sun Jan 19, 2014 7:07 pm

that load fine in 9730. Other sdk plugins in the same layout load fine.

Remind me where the log file is in osx? I couldn't find it in Library/Application Support/Plogue/Bidule.

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9593
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: 9733 on osx won't load some sdk plugins

Postby seb@plogue » Mon Jan 20, 2014 10:09 am

that load fine in 9730. Other sdk plugins in the same layout load fine.


Strange, besides running in 32-bit vs. 64-bit I don't know what could be causing this, you might also want to check into
Console.app.

The log file is in the Library/Application Support/Plogue/Bidule under your user name, you might have to old the option key while
using the go menu of the finder or change the view options of the Finder when you are in your home directory to see it.

dts350z
Posts: 1521
Joined: Thu Jan 15, 2009 1:18 pm

Re: 9733 on osx won't load some sdk plugins

Postby dts350z » Mon Jan 20, 2014 11:18 am

1/20/14 8:11:42.665 AM Plogue Bidule P2[4848]: Error loading /Applications/Plogue Bidule 0.9733/plugins/Spec 4.8.bundle/Contents/MacOS/Spec 4.8: dlopen(/Applications/Plogue Bidule 0.9733/plugins/Spec 4.8.bundle/Contents/MacOS/Spec 4.8, 262): Library not loaded: libboost_regex.dylib
Referenced from: /Applications/Plogue Bidule 0.9733/plugins/Spec 4.8.bundle/Contents/MacOS/Spec 4.8
Reason: image not found


I copied the plugins folder from the working 0.9730 folder. Looks like the boost dylib needs to live in the same folder as PB so I missed that when setting up 0.9733

All better now. Thanks!


Return to “Bidule SDK”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest