Chipsounds incompatible with High Sierra?

General discussion about chipsounds

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

Buayaguy
Posts: 1
Joined: Fri Jun 30, 2017 11:16 pm

Chipsounds incompatible with High Sierra?

Postby Buayaguy » Tue Oct 10, 2017 11:28 am

I bought Chipsounds a few months ago, worked great for one of my projects, but then High Sierra came out not long ago, and I wanted the upgraded features.

The Chipsounds *program* works fine - I can run and use it as-is. But when I try to use it either in GarageBand or Logic Pro, I get an exclamation point over the name of the plugin (using it as an AU - audio unit), and it won't come up.

Is this maybe something with the plugin itself? It worked great under Sierra, didn't think High Sierra would be a huge difference...

Thanks,

-Bryan

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Chipsounds incompatible with High Sierra?

Postby davidv » Wed Oct 11, 2017 9:20 am

We have an update nearly ready.

Please try https://s3.amazonaws.com/chipsounds/MAC ... v1.933.pkg

And report.
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “chipsounds General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest