Arpeggiator getting jammed.

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

Gen_
Posts: 3
Joined: Fri May 18, 2012 8:11 am

Arpeggiator getting jammed.

Postby Gen_ » Mon Jun 11, 2012 1:54 am

Maybe 3 times an hour, a note will get stunk in apreggiator module. It's strange, the note isn't actually stuck but the Arp hasn't received the note off command or something. Even when stopping the actual track the Arp will continue playing the note, (despite receiving the clear midi command Logic sends when you stop the track). It hasn't really bothered me as I usually just go into the AU and turn off and on the Arps on each channel, but I'm planning to use this plugin in a live environment in September, and this could be a show ruining bug. At the very least can a MIDI reset button on the interface be added that will actually stop the Arp module?

Oh and for specs.

Mac Mini 2010 with 8GB RAM, Logic 9.1.6 32bit mode, (Legit) Chipsounds 1.501, OS X 10.7.2 (update offers no improvements I care for and takes 2GB of the limited HDD).

Anything else I'll be happy to offer, thanks.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Arpeggiator getting jammed.

Postby davidv » Mon Jun 11, 2012 8:39 am

Hello

Sorry about your trouble.
I just sent you an email with the latest unreleased arp plugin, please have a go at it.
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Arpeggiator getting jammed.

Postby davidv » Mon Jun 11, 2012 8:42 am

Also,
There are lots of settings in the arp which provide tracking this issue quite difficult.
Does it happen for any setting of the arp? Just certain slots?

If you could provide us with a whole snapshot (.ariax) file saved right after the stall occurred, it would help us.
David Viens,

Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.

http://www.plogue.com

Gen_
Posts: 3
Joined: Fri May 18, 2012 8:11 am

Re: Arpeggiator getting jammed.

Postby Gen_ » Mon Jun 11, 2012 9:11 am

Thanks, I will hold off using the new file when I get home and post you the ariax file. Thanks for the quick reply.

And this seems to be happening for all the slots I've used (4 I think, unless there are default presets with more).

EDIT:Belay that, that would be pointless if you've fixed it already lol, I'll use the new file.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Arpeggiator getting jammed.

Postby davidv » Mon Jun 11, 2012 9:57 am

To keep things simple, if there could only be one slot filled it would be easiest.
David Viens,

Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.

http://www.plogue.com


Return to “chipsounds Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests