Chipsounds preset in Ableton Live

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

joie
Posts: 20
Joined: Fri Jul 13, 2007 8:10 pm
Location: Montréal

Chipsounds preset in Ableton Live

Postby joie » Thu Dec 27, 2012 6:15 pm

Salut,

When I add Chipsounds to Ableton Live 8 (on Mountain Lion), the device created in the bottom pane has a preset section which does not seem to work with.
If I take another instrument (e.g. Zebralette), presets are updated when I changed them. But not for Chipsounds... So when I try to save an Ableton Live Project, I have to set back the Chipsounds preset each time I open it.

Thanks.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Chipsounds preset in Ableton Live

Postby davidv » Sat Dec 29, 2012 8:33 pm

Salut, je vais regarder ca en revenant de vacances :) J'ai recu mon NFR de Ableton juste avant noel....
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com

joie
Posts: 20
Joined: Fri Jul 13, 2007 8:10 pm
Location: Montréal

Re: Chipsounds preset in Ableton Live

Postby joie » Mon Feb 11, 2013 5:21 pm

Salut. Alors? :wink:
Merci.

eric_telemaque
Posts: 215
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:10 pm

Re: Chipsounds preset in Ableton Live

Postby eric_telemaque » Tue Feb 12, 2013 1:26 pm

Hi,

chipsounds doesn't support Live 8's vst preset display but that shouldn't prevent from saving the presets along with the songs (unless you run chipsounds in demo mode). We use our own preset scheme (*.ariax) in order to share presets between different ARIA products.

Your own AU presets are easily saved, though using the Save button as shown in the screenshot below

Image
Éric Patenaude,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “chipsounds Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest