chipsounds 1.602 forget preset choosen

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

Elrinth
Posts: 1
Joined: Thu Dec 15, 2011 2:27 am

chipsounds 1.602 forget preset choosen

Postby Elrinth » Tue Sep 10, 2013 2:48 pm

Using Renoise 64bit or 32bit and chipsounds 1.602 (32bit or 64bit multi or not multi, all versions that is). When I select a preset. Then close ext window. Then open window up again, the preset is not selected any more.
It plays the selected instrument/sound I choose, but it does not show correctly in the list.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: chipsounds 1.602 forget preset choosen

Postby davidv » Tue Sep 10, 2013 3:30 pm

Elrinth wrote:Using Renoise 64bit or 32bit and chipsounds 1.602 (32bit or 64bit multi or not multi, all versions that is). When I select a preset. Then close ext window. Then open window up again, the preset is not selected any more.
It plays the selected instrument/sound I choose, but it does not show correctly in the list.


Known issue. thanks,.
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “chipsounds Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest