Renoise not finding chipsounds? (Mac OSX 10.9.4

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

sumprunk
Posts: 1
Joined: Thu Jul 31, 2014 2:12 pm

Renoise not finding chipsounds? (Mac OSX 10.9.4

Postby sumprunk » Thu Jul 31, 2014 2:49 pm

I'm using Renoise 3.0.0 and chipsounds is not showing up among my plugins. It shows up fine in both Cubase 7.5 and Ableton 9.3.
It's also weird because chipcrusher shows up normally in Renoise.
All my plugins are in the standard OSX plugin-folder.
Anyone have any idea what's going on here?

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9593
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: Renoise not finding chipsounds? (Mac OSX 10.9.4

Postby seb@plogue » Thu Jul 31, 2014 3:10 pm

Just in case it's only that:

Instruments are shown in a different place in Renoise (I don't recall that in pre-3.0), you should see it if Instrument
Properties is shown for a Track, and you click on No plugin loaded to show all instruments.

This works for me in both 32 and 64-bit of Renoise on 10.9.4 on a dev machine, if it's not that, we'll attempt
to reproduce on a clean machine.


Return to “chipsounds Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest