Not able to register chipcrusher on my new laptop.

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

Klopfenpop
Posts: 14
Joined: Fri Dec 04, 2009 3:59 am

Not able to register chipcrusher on my new laptop.

Postby Klopfenpop » Sat Sep 20, 2014 1:33 am

Downloaded the newest install folder, ran the setup, opened Pro Tools, and pulled up chipcrusher. Then I tried to drag the license .png onto it, and it won't let me. My cursor remains a crossed out circle. Any idea what I'm doing wrong?

Windows 8.1, Pro Tools 10.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Not able to register chipcrusher on my new laptop.

Postby davidv » Mon Sep 22, 2014 7:56 am

Klopfenpop wrote:Downloaded the newest install folder, ran the setup, opened Pro Tools, and pulled up chipcrusher. Then I tried to drag the license .png onto it, and it won't let me. My cursor remains a crossed out circle. Any idea what I'm doing wrong?

Windows 8.1, Pro Tools 10.


Sadly some apps do not allow dragging. Try to import the png from the preset menu instead.
Select Load in any preset slot, then choose Any Type (*.*) and select your png file.
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “chipsounds Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest