Reaper problem with effects.

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

ovnis31
Posts: 12
Joined: Sun Oct 20, 2013 5:47 am

Reaper problem with effects.

Postby ovnis31 » Tue Dec 23, 2014 4:54 pm

Hello,

When i load a project, chipsounds comes always with "ambiance" effect actived, even when i have set effect on "empty" during the last session.
It's a very boring problem.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Reaper problem with effects.

Postby davidv » Mon Jan 05, 2015 4:13 pm

ovnis31 wrote:Hello,

When i load a project, chipsounds comes always with "ambiance" effect actived, even when i have set effect on "empty" during the last session.
It's a very boring problem.


which version? you cant set it to empty since 1.6 (sept 2012)
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “chipsounds Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest