Can Aria Engine Open Gigastudio Libraries?

Post your ARIA Engine questions here

Moderators: eric_telemaque, davidv

PanicRoom
Posts: 1
Joined: Sun Jun 28, 2015 7:43 am

Can Aria Engine Open Gigastudio Libraries?

Postby PanicRoom » Sun Jun 28, 2015 11:07 am

Sorry if its been asked before, but I can't seem to find and straight answes


Yes or no?


Thanks

eric_telemaque
Posts: 215
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:10 pm

Re: Can Aria Engine Open Gigastudio Libraries?

Postby eric_telemaque » Mon Jun 29, 2015 8:34 am

Sadly, the short answer is no.
Éric Patenaude,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “ARIA Engine”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest