How to implement a GUI for an ARIA based instrument?

Post your ARIA Engine questions here

Moderators: eric_telemaque, davidv

herodotus
Posts: 4
Joined: Tue Jan 05, 2016 9:18 pm

How to implement a GUI for an ARIA based instrument?

Postby herodotus » Wed Feb 10, 2016 8:42 pm

I have seen hints here and there about how an instrument maker can design a gui for an ARIA based sampled instrument using XML, but I have never seen any specific info.

I have looked through the files that come with GPO, but I learned nothing usable.

Is there anywhere one can go to learn about these things? Does one need permission from Plogue?

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9593
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: How to implement a GUI for an ARIA based instrument?

Postby seb@plogue » Thu Feb 11, 2016 10:29 am

Currently that functionality is only available to for product developers whose products are either free or commercial.
See:
http://www.plogue.com/instrument-banks-sforzando/

(there are a couple of new ones missing in the page)

If you fit into that scenario, you'll need to contact us.

herodotus
Posts: 4
Joined: Tue Jan 05, 2016 9:18 pm

Re: How to implement a GUI for an ARIA based instrument?

Postby herodotus » Thu Feb 11, 2016 8:26 pm

How can I contact you, or rather, whom should I contact and how?

I own sites at

http://gumpaudiosamples.com

and

http://punkrockdrumloops.com



Thanks.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: How to implement a GUI for an ARIA based instrument?

Postby davidv » Fri Feb 12, 2016 10:29 am

pm sent...
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com


Return to “ARIA Engine”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests