Daisy to Chipspeesh, Windows issue ?

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

c_voltage
Posts: 56
Joined: Thu Jun 06, 2013 4:45 pm

Daisy to Chipspeesh, Windows issue ?

Postby c_voltage » Thu Sep 10, 2015 3:17 pm

Sorry, similar problem already mentioned in another topic, buth with Alterego and on MAC OS.
I understand that the procedure should be the same, but it seems drag`n`drop of Daisy.bank.xml to Chipspeech GUI just can't work on Windows. (Win7-64bit \ VST 32bit v1.039 \tried in DAW Studio one 2 32bit, Bidule 32bit)
But it is also possible that I missed something. Check please this issue on Win.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Daisy to Chipspeesh, Windows issue ?

Postby davidv » Fri Sep 11, 2015 10:53 am

You have chipspeech 1.039 (Released at same time as Daisy?)
David Viens,
Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.
http://www.plogue.com

c_voltage
Posts: 56
Joined: Thu Jun 06, 2013 4:45 pm

Re: Daisy to Chipspeesh, Windows issue ?

Postby c_voltage » Fri Sep 11, 2015 1:19 pm

David, ofcourse, WIN_chipspeech_v1.039.exe

Also, i noticed something strange - v1.032 (previous version) have in his content in GUI folder some Daisy files (called like ID_Daisy), but v1.039 do not have.
It is perhaps not related to a topic, just a passing question.

davidv
Site Admin
Posts: 1567
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Contact:

Re: Daisy to Chipspeesh, Windows issue ?

Postby davidv » Mon Sep 14, 2015 8:21 am

c_voltage wrote:David, ofcourse, WIN_chipspeech_v1.039.exe

Also, i noticed something strange - v1.032 (previous version) have in his content in GUI folder some Daisy files (called like ID_Daisy), but v1.039 do not have.
It is perhaps not related to a topic, just a passing question.


Daisy was supposed to be only in chipspeech initially so thats why.

What is the error?
David Viens,

Plogue Art et Technologie Inc. Montreal.

http://www.plogue.com

c_voltage
Posts: 56
Joined: Thu Jun 06, 2013 4:45 pm

Re: Daisy to Chipspeesh, Windows issue ?

Postby c_voltage » Tue Sep 15, 2015 8:46 am

davidv wrote:
c_voltage wrote:David, ofcourse, WIN_chipspeech_v1.039.exe

Also, i noticed something strange - v1.032 (previous version) have in his content in GUI folder some Daisy files (called like ID_Daisy), but v1.039 do not have.
It is perhaps not related to a topic, just a passing question.


Daisy was supposed to be only in chipspeech initially so thats why.

What is the error?


I mean, the old version ( v1.032) was initially already contains Daisy related files, but new (v1.039) version - already without these files. No, it's no problem ofcourse, just idle interest :) .


Return to “chipspeech Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest