"Locate Bidule in Parameters"

Post your feature requests/wishlist here

Moderators: davidv, seb@plogue

CinningBao
Posts: 573
Joined: Thu May 06, 2004 9:13 am
Location: Capital City - UK
Contact:

"Locate Bidule in Parameters"

Postby CinningBao » Fri Dec 30, 2016 10:59 am

I'm sure I've requested this in the past but I couldn't find it on a quick glance of my history..

What would be _really_ useful is an option in the right-click menu of a bidule to "Locate in Parameters" and maybe two options off that..
"Locate Bidule in Parameters (source)" and Locate Bidule in Parameters (target)"

Easiest bit of code I've ever imagined! ;)

Anybody else lightly yearning for this?

100mountains
Posts: 59
Joined: Mon Jan 23, 2017 7:47 am

Re: "Locate Bidule in Parameters"

Postby 100mountains » Wed Feb 15, 2017 7:06 am

ive spent ages scrolling through that bloody list :D


Return to “Bidule Feature Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest