PT11 AAX not passing any sound

Post your bug reports/problems here

Moderators: eric_telemaque, davidv, seb@plogue

bit
Posts: 1
Joined: Fri Oct 31, 2014 9:40 am

PT11 AAX not passing any sound

Postby bit » Fri Oct 31, 2014 9:45 am

Hello,

I downloaded the demo of chipcrusher. In Pro Tools 11 - the plugin isn't passing any audio at all. Just wondering if anyone else is having this issue?

ivoryslammer
Posts: 3
Joined: Tue Sep 19, 2017 7:37 pm

Re: PT11 AAX not passing any sound

Postby ivoryslammer » Wed Sep 20, 2017 10:08 am

Bumping this thread because I am having the same issue! When I open it in logic Pro X, it works just fine. But in ProTools 11, nothing. I'm running OS X 10.10 Yosemite. Any ideas?

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9593
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: PT11 AAX not passing any sound

Postby seb@plogue » Wed Sep 20, 2017 1:35 pm

Is that with the demo version? Does it start passing sound through if you select a preset?

PT does some auto-saving then reload on newly instantiated plugins and it doesn't play nice with the demo restrictions of chipcrusher.

ivoryslammer
Posts: 3
Joined: Tue Sep 19, 2017 7:37 pm

Re: PT11 AAX not passing any sound

Postby ivoryslammer » Wed Sep 20, 2017 4:45 pm

Yes, demo version. And yes, activating a preset is allowing sound through! So, I could expect this problem to go away with the full version?

seb@plogue
Site Admin
Posts: 9593
Joined: Tue Mar 02, 2004 7:23 pm
Location: Montreal
Contact:

Re: PT11 AAX not passing any sound

Postby seb@plogue » Thu Sep 21, 2017 9:30 am

So, I could expect this problem to go away with the full version?


Yes, although I'm not sure this was the original poster issue we'll still look at what we could do so the demo version behaves better in PT.


Return to “chipcrusher Bugs and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests